Erikoisnäyttely 2024

Erikoisnäyttely 2024

NÄYTTELYN AIKATAULUKIRJE

Italianvinttikoirien ja etnankoirien virallinen erikoisnäyttely järjestetään Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa sunnuntaina 21.7.2024. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (5– alle 7 kk & 7– alle 9 kk) ja jälkeläisluokka. Roduittain palkitaan myös paras pää, parhaat liikkeet ja paras karva.

Lisäksi järjestetään epävirallinen lemmikkiluokka sekä parikilpailu. Näihin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella (kts. Ilmoittautuminen).

Näyttelypaikan osoite: Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki. Arvostelu alkaa klo 10.

Tuomarit
Italianvinttikoirat: Costanza Mozzillo, Italia
Etnankoirat: Vincenzo Todaro, Italia
Varalla molemmille roduille: Säde Hohteri

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu näyttelyyn tästä.

HUOM! Näyttelyyn ilmoittautuminen vain sähköisesti. Numerolaput toimitetaan vain sähköisesti.

Ilmoittautumismaksut 15.4.2024 mennessä
27€/koira,
pennut ja vet. 20€,
yli 10 v. veteraaniluokassa ilmaiseksi.

Ilmoittautumismaksut 16.4.–10.6.2024:
34€/koira, saman om. 2. jne. koira 30€,
pennut ja vet. 25€
yli 10 v. veteraaniluokassa ilmaiseksi.

Ilmoittautumismaksut 11.6. – 1.7.2024:
39€/koira, saman om. 2. jne. koira 35€,
pennut ja vet. 25€,
yli 10 v. veteraaniluokassa ilmaiseksi.

Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 2 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa.

Lemmikki- ja pariluokka:

Lemmikkiluokka: Epävirallinen lemmikkiluokka on tarkoitettu koirille, joilla on virallisiin luokkiin osallistumisen estävä virhe, esim. kivespuutos. Lemmikit arvostellaan roduittain ja sukupuolittain, ja jokainen koira saa kirjallisen yksilöarvostelun. Molemmista sukupuolista sijoitetaan neljä parasta. Lopuksi valitaan rodun paras lemmikki, joka jatkaa näyttelyn BIS-lemmikki -loppukilpailuun.

Hinta: 10€

Pariluokka: Epäviralliseen pariluokkaan voi osallistua kaksi samanrotuista, aikuista koiraa (ei pennut), jotka on ilmoitettu yksilöarvosteluun. Koirien sukupuolella ei ole väliä, ja koirat voivat olla eri kasvattajan ja eri omistajan koiria. Myös lemmikit voivat osallistua pariluokkaan. Pariluokkaa ei arvostella rotukohtaisesti, vaan kaikki parit kilpailevat näyttelyn loppukilpailussa (BIS-pari).
Hinta: Ilmainen

Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta viimeistään 8.7.2024.

Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu Suomen Kennelliiton määräysten mukaan. Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjä.


Rokotusmääräykset
Näyttelysäännöt


Tiedustelut

Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse sic.nayttelytoimikunta@gmail.com, puhelimitse arkisin klo 18–20 puh 040 539 5257/Erika Paqvalin-Skurnik