Satakunnan seutu

Minä olen Raija ja lisäkseni perheeseemme kuuluu puolisoni ja etnankoira Massimo, petit basset griffon vendeen Weikko ja whippet Ebba sekä kissavanhus Pontus. Lapseni ovat aikuisia ja asuvat omillaan. Koirat ja hevoset ovat aina kuuluneet elämääni ja täyttäneet kiitettävästi työltä jäävän vapaa-aikani.Tällä hetkellä toimin aktiivisesti Lännen Vinttikoirat ry:ssä maastoharjoitusten parissa ja olen yhdistyksen varapuheenjohtaja. Massimon ja Ebban kanssa on käyty aina mahdollisuuksien mukaan rataharkoissa Tampereella.Vuoden 2023 alusta kalenterini on töistä tyhjänä mutta täytän sitä tulevaisuudessa pelkästään kiinnostavista asioista, jotka tulevat tavalla tai toisella liittymään koiriin ja yhdistystoimintaan. Kiva siis saada olla tässäkin mukana ja toivon, että saadaan aikaan aktiivista toimintaa aktiivisten ihmisten ja koirien kanssa.Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta wessmanraija@gmail.com tai puhelimitse 041-438 9567

Ajankohtaista

Maastoharjoitukset sunnuntaina 9.10.2022 klo 13 Kokemäellä.

Paikkana hiekkakuoppa osoitteessa Voitoistentie 120, Kokemäki. Treeneistä veloitetaan 2€/veto kulujen kattamiseksi. Radan pituus noin 350m, mutta myös suoravedot mahdollisia. Kaikki tyyliin ja tasoon katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita! Ilmoittautumiset sähköpostitse wessmanraija@gmail.com lauantaihin 8.10. klo 12 mennessä.


Yhteislenkki lauantaina 24.9.2022 klo 15, paikkana Pori ja Kirjurinluoto.

Kokoontuminen Hankipuiston parkkialueella (Pelle-Hermanninpolkua vastapäätä). Lenkillä kierretään Kirjurinluotoa ristiin rastiin. Emme ole siellä varmasti yksin, joten samalla on mahdollista harjoitella ohituksia. Lämpimästi tervetuloa mukaan. Pyydämme ilmoittautumaan lenkille sähköpostitse tai tekstiviestitse Raijalle.