Info

Yhdistys järjestää vuosittain rata- ja maastojuoksumestaruuskilpailut sekä rotujen virallisen erikoisnäyttelyn. Näissä tapahtumissa italianvinttikoirien ja etnankoirien parhaimmistot kisaavat keskenään. Tapahtumissa on mahdollisuus tavata rotua harrastavia ihmisiä sekä heidän koiriaan. Yhdistys järjestää lisäksi vuosittain erilaisia harrastustapahtumia kuten näyttelytreenejä, agilitykoulutusta, koirauintia, yhteislenkkejä sekä leikkitreffejä.

Vuosi 2024

Mukaan toimintaan?

Tule mukaan talkoilemaan ja yhteiseen tekemiseen! Yhdistyksemme tarvitsee aktiivisia henkilöitä erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviin. Olethan yhteydessä, mikäli pystyt sitoutumaan johonkin tehtävään. Pienikin apu on merkittävä yhdistykselle.

Seuraavat tapahtumat tarvitsevat vapaaehtoisia:

Talkooapua Royal Canin -näyttelyyn Helsinkiin

Helsingin kansainväliseen koiranäyttelyyn 11.-12.5.2024 tarvitaan
talkooapua. SIC ry kuuluu Helsingin Seudun Kennelpiirin vinttikoirajaostoon,
joka on mukana järjestämässä näyttelyä.

  • Perjantaina 10.5. ohjelmassa on näyttelykehien ja telttojen kasausta.
  • Lauantai 11.5. ja sunnuntai 12.5. aamulla pressujen kiinnitystä ja päivän päätteeksi pressujen purkamista. Sen lisäksi palkintopisteellä on hommia näyttelyn aikana, vuorot jaetaan muiden kerhojen kesken, kun kehäaikataulut on julkistettu.

Mikäli pääsisit jonain päivänä tai vaikka useampanikin päivänä talkoilemaan näyttelyyn, niin laitathan sitovan ilmoittautumisen sähköpostitse. Kerro sähköpostissa oma nimesi, minä päivänä pääset paikalle ja mille aikavälille. Ilmoita lisäksi mahdolliset ruoka-aineallergiat! Sitovat ilmoittautumiset 6.4. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@sicry.fi.


Näyttelytreenit Helsingin Vinttikoirakeskuksella

Kevään aikana SIC ry järjestää näyttelytreenit Helsingin vinttikoirakeskuksella osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki. Tarkempi päivämäärä tiedotetaan myöhemmin. Tarvitsemme vähintään kolme innokasta vetäjää treeneihin! Mikäli sinulla on kokemusta näyttelymaailmasta ja olisit innokas treenien vetäjä, ilmoittauduthan sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@sicry.fi.


Vinttikoirien ratakokeet
Tähtisprintteri Helsingin vinttikoirarata la 10.6.2023
SIC ry:n ratamestaruus Helsingin vinttikoirarata su 30.7.2023

Vinttikoirien ratakokeissa tarvitaan monenlaisia toimihenkilöitä. Mikäli joku alla olevista tehtävistä olisi sellainen, jota pystyisit hoitamaan edes osan päivästä, niin otathan yhteyttä sähköpostitse kilpailunjohtajaan kontinenosmo@gmail.com. Mikään tehtävistä ei vaadi aiempaa kokemusta ja kaikkeen perehdytetään paikan päällä. Kaikille talkoolaisille tarjotaan ruoka kisapäivänä.

Eläinlääkärin sihteeri – Tarve vähintään 2 henkilölle ja paikalla tulisi olla heti aamulla ennen kokeen alkua (n. klo 9). Tehtävään kuuluu eläinlääkärin avustaminen sirujen luvun merkeissä, rokotusten tarkastamisessa sekä tarkastuksessa käyneiden koirien kirjaaminen papereihin ja raportointi toimistolle. Koirat käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ennen lähtöjen alkua sekä uusintatarkastuksessa ennen finaaleja. Tehtävä suoritetaan pareittain.

Vieheenvetäjän avustaja eli puputtaja – Tarve vähintään 1 henkilölle ja riittää, että paikalle saapuu ennen lähtöjä (n. klo 11:30). Tehtävään kuuluu vieheen kiinnittäminen vetolaitteeseen sekä ylimääräisten vieheiden heittäminen radalle vieheelletulotilanteissa tarpeen vaatiessa.

Järjestelykenneli – Tarve vähintään 2 henkilölle ja riittää, että paikalle saapuu ennen lähtöjä (n. klo 11:30). Tehtävään kuuluu koirien sirujen luku juuri ennen lähtöä sekä lähtökoppivalintojen kertominen lähettäjälle. Tehtävä suoritetaan pareittain (toinen lukee siruja ja toinen kirjaa sitä mukaan ylös).

Lähettäjän avustaja – Tarve 1 henkilölle ja riittää, että paikalle saapuu ennen lähtöjä (n. klo 11:30). Tehtävään kuuluu lähettäjän avustaminen lähtökopeilla koppinumeroiden kanssa sekä veräjän avaaminen lähdöissä.

Maalisihteeri - Tarve 1 henkilölle ja riittää, että paikalle saapuu ennen lähtöjä (n. klo 11:30). Tehtävään kuuluu kirjata ajanottajalta saadut ajat papereihin sekä kilpailutietojärjestelmään.


Erilaiset tehtävät toimistossa – Lisäksi toimistossa on tarve yhdelle tai kahdelle ahkeralle tekijälle. Toimiston tehtäviin kuuluu mm. kilpailukirjojen kirjoittaminen ja kaikenlaiset paperityöt ja juoksevat tehtävät koetoimitsijan kanssa. Toimisto aukeaa jo aamulla, joten paikalla tulisi olla ennen kokeen alkua.Vuosi 2023