Lomakkeet

Liity Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry:n jäseneksi


Voit hakea jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen (PDF). SIC ry:n hallitus käsittelee edeltävän kalenterikuukauden aikana tulleet jäsenhakemukset kokouksessaan seuraavan kuun alussa. Esimerkiksi tammikuun aikana tulleet hakemukset käsitellään helmikuun alussa. Jäseniksi hyväksytyille lähetetään vahvistusviesti sekä jäsenmaksun maksuohjeet.

Lomake lähetetään osoitteeseen jasensihteeri@sicry.fi

Ilmoita italianvinttikoira- tai etnankoirapentueesi pentuvälitykseen


Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry välittää jäsentensä pentueita. Jos haluat lisätä pentueesi SIC:n pentuvälitykseen, tulee sinun lähettää pentuelomake jalostustoimikunnalle hyväksyttäväksi. Suomen Italiaanot ja Cirnecot ry:n jalostussuositukset kattava pentue saa automattisesti leiman "jalostustoimikunnan hyväksymä yhdistelmä" pentuilmoituksen yhteyteen.


Jos pentue ei kata rodun jalostussuosituksia, voi kasvattaja kuitenkin hakea jalostustoimikunnalta vapaamuotoisella anomuksella poikkeuslupaa ja jalostustoimikunnan hyväksyntää yhdistelmään. Jalostustustoimikunta käy läpi poikkeuslupa-anomukset yksittäin ja joko hyväksyy tai on hyväksymättä yhdistelmää. Kaikki pentueet lisätään kuitenkin SIC:n pentuvälitykseen.

Pentuelomake sekä poikkeuslupa-anomukset lähetetään yhdistyksen jalostustoimikunnan puheenjohtajalle osoitteeseen inka.forss@gmail.com

Pentuelomake

Terveystuet


1.1.2023 alkaen Suomen Italiaanot ja Cirnecot alkaa tukea harrastamiensa rotujen selkäkuvauksia 60 eurolla.


Tukia voi jatkossa hakea muutaman kerran vuodessa erikseen ilmoitettuihin päivämääriin mennessä. Hakemuksen tulee sisältää verokortti ja hakemuslomake täytettynä. Selkätutkimuksen tulos tulee olla virallisena nähtävissä jalostustietokannassa. Ensimmäisen kerran korvauksia maksetaan kesäkuussa 2023, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan kevään aikana yhdistyksen tiedotusvälineissä.

Yhdistys kannustaa jäseniään viemään myös kotikoiriaan, joita ei käytetä jalostukseen, kyseisiin tarkastuksiin, jotta saisimme kerättyä laajemmin tietoa rotujen ja yksilöiden terveyden kehityksestä sekä tukeaksemme sairauksiin liittyvää tutkimustyötä.

Terveystukianomukset lähetetään jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@sicry.fi


Terveystukimusten tukihakemus

Liitteet sopimukseen koiran kaupasta kasvattajille